The battle of Qatar

Or: How to trick the world into believing it can stop worrying about Qatar’s migrant workers.

Les hele saken

Spørsmålene MFK-ledelsen ikke vil svare på

Josimar har sendt en rekke spørsmål til direktør Øystein Neerland etter avsløringen om at Molde-spilleren er anmeldt for en ny voldtekt. Men MFK-sjefen ønsker ikke å svare.

Les hele saken

Anarki og utopi

I mange år var Albania slaktofferet i europeisk fotball. Men til sommeren skal det albanske landslaget spise kirsebær med de store i Frankrike. Hvordan klarte de det?

Les hele saken

Kuppoppgjer i tyrkisk fotball

Titusenvis av statstilsette har mista jobben eller blitt arrestert etter det mislukka kuppet i Tyrkia. Oppgjeret mot nettverket ein meiner står bak berører òg fotballen.

Les hele saken

De nye ulvene

Wolves er tilbake på øverste nivå, men ikke til å kjenne igjen.

Les hele saken

Ny anmeldelse mot Molde-spiller

Molde-spilleren som nylig ble frikjent for sovevoldtekt, men kjent erstatningspliktig, er anmeldt for voldtekt, vold og trusler av en kvinne i Oslo.

Les hele saken

Leder 06/2018

I timen før Frankrike møtte Belgia i VM-semifinalen i St. Petersburg talte TV2s studio ned til kampstart. I ett av innslagene fikk norske TV-tittere en rask en historisk gjennomgang av byen. 20 minutter før kampstart var reporter Jan Henrik Børslid og kommentator Øyvind Alsaker på direkten foran stadion. De hadde hatt noen fantastiske dager i St. Petersburg, kunne Alsaker fortelle.

Les hele saken

Nabolagets helter

Sjarmerende opprørere eller rabiate anarkister? Kjær kultklubb har mange navn. Josimar besøkte Rayo Vallecano – den lille klubben med det store hjertet som spiller den blendende fotballen.

Les hele saken

The Men Behind Manchester City: The Dark Side

On the pitch, Manchester City impressed everybody last season. Now let’s take a look behind the scenes – on the men who own the club.

Les hele saken

Fra kanten av stupet

For 20 år siden befant Brighton seg på kanten av stupet; hvis ikke laget klarte å ta poeng borte mot Hereford United, ville klubben forsvinne fra det engelske ligasystemet.

Les hele saken